WERKWIJZE

Trajecten voor bedrijven
Trajecten met bedrijven worden afhankelijk van de vraag ingericht. In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek onderzoeken we samen de vraag en mijn mogelijke bijdrage daaraan. Als het klikt en we samen besluiten door te gaan, maken we een afspraak voor een intakegesprek, waarin we ingaan op de ontwikkelingsvraag en wat het resultaat ervan moet zijn. Op basis van dit gesprek bepalen we het vervolgtraject en mijn bijdrage daaraan.

Het individuele coachingtraject
In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek onderzoeken we samen de vraag en mijn mogelijke bijdrage. Als het klikt en we samen besluiten door te gaan, maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek gaan we dieper in op je ontwikkelingsvraag en wat je met het coachingtraject wilt bereiken. Op basis van dit gesprek bepalen we het aantal gesprekken en de frequentie.

Een gesprek duurt meestal anderhalf uur en vindt doorgaans tweewekelijks of maandelijks plaats. Mogelijk besteed je tussen de gesprekken door tijd aan opdrachten.

Vertrouwen is de basis voor veiligheid, waarin je kunt werken aan persoonlijke zaken. Alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk.

Invalshoeken
Afhankelijk van de vraagstelling werk ik vanuit diverse invalshoeken en combineer daarin zowel 'zachte' als 'harde' elementen. Inspiratiebronnen zijn ondermeer coachend leidinggeven, competentiemanagement, transactionele analyse, neurolinguistisch programmeren, systemisch werk, enneagram en Ridhwan.

Betaling
Je ontvangt een factuur voor het van te voren afgesproken bedrag, dat uiterlijk 14 dagen na de factuurdatum voldaan dient te zijn.

Afzeggingen
Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren afgezegd te worden.

’Vertrouwen is de basis voor veiligheid’